PAO NA GRANICI

TRENERA GRENLANDSKOG KLUBA UHITILI NA ULAZU U HRVATSKU Crna Gora za njim je raspisala tjeralicu

Dok je sa svojim klubom prelazio granični prijelaz na Maclju, na ulasku u RH, uhitila ga je hrvatska policija

Almir Ljajić, trener grenlandskog ženskog rukometnog kluba Hei J97, put na pripreme u Hrvatsku pamtit će cijeli život.

Dok je sa svojim klubom prelazio granični prijelaz na Maclju, na ulasku u RH, uhitila ga je hrvatska policija zbog međunarodne tjeralice koju je za njim raspisala Crna Gora.

Ljajić je prepraćen na zagrebački Županijski sud radi postupka izručenja te se sad nalazi u Remetincu. Kako doznajemo, za Ljajićem je Crna Gora međunarodnu tjeralicu raspisala zbog nepodmirenih računa za hotel, a to se navodno dogodilo kad je Ljajićev tadašnji klub, u lipnju 2010., boravio na pripremama u Ulcinju.

Tada su Ljajić i 18 rukometašica boravili u hotelu Albatros, kojem su ostali dužni 4150 eura. Kako dug nije bio podmiren dvije godine, crnogorske su vlasti pokrenule postupak za prijevaru te je prije godinu dana u odsutnosti u Ulcinju osuđen na godinu zatvora.

Ljajić je policiji rekao kako on nema veze s dugovima, nego da je riječ o dugu koji je napravio klub. No, prema pisanju norveških medija, Ljajić je problema s podmirenjem računa imao i prije.

Prije godinu dana, dok je trenirao norveški Jotun, vlasnik restorana u Ardalu rekao je da mu je trener ostao dužan 24.000 kruna za kebabe i pizze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:32