VELIKA POTJERA

Trojac iz Splita Audijem pokušao zgaziti policajca, čovjek si je spasio život skokom sa strane!

NEVIĐENI RUSVAJ NA JADRANSKOJ MAGISTRALI Trojac iz Splita Audijem pokušao zgaziti policajca, čovjek si je spasio život skokom sa strane!
Ilustracija
 CROPIX

Prava drama odigravala se jučer ujutro na Jadranskom magistrali, a skokom s ceste život si je uspio spasio zadarski policajac kojega je Audijem pokušao udariti 32-godišnjak sa splitskog područja sa svoja dva kompanjona, piše zadarski.hr.

Priča počinje oko četiri sata ujutro kada je policija u Biogradu od kolega u Šibeniku dobila informaciju kako se u smjeru Zadra kreće automobil sa trojicom muškaraca u dobi od 32 i 34 godine koji se sumnjiče za nekoliko teških kaznenih djela.

Kako su pobjegli šibenskoj policiji, na Jadranskoj magistrali u Pakoštanima dočekala ih je zadarska patrola, međutim, 32-godišnji I.J. Audijem, koji je usput imao i krivotvorene tablice, ne želi se zaustaviti već automobilom kreće pregaziti policajca. Ovaj se spasio skokom u stranu, a trojka u Audiju nastavlja dalje bježati. No, došli su samo do prvog većeg zavoja prema Vrani kada je vozač izgubio nadzor nad automobilom i sletio van kolnika pri čemu je teško ozlijeđen 34-godišnji M.D. putnik iz automobila. Treći s njima u automobilu bio je A.B.(32)

32-godišnjak je uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo u pokušaju, izazivanje prometne nesreće i krivotvorenja isprave, priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kriminalističko istraživanje se nastavlja, piše zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:46