OČEVID U TIJEKU

U jezeru Banja pronađen mrtav muškarac: Mladić (18) se kupao s prijateljima, a onda mu se izgubio svaki trag

 Mario Todorić / CROPIX

VINKOVCI - Ronioci Specijalne jedinice MUP-a pronašli su jutros u vinkovačkom jezeru "Banja" mrtvo tijelo mlađe muške osobe, izvjestila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

U policiji pretpostavljaju kako je riječ o tijelu 18-godišnjeg mladića iz Ivankova nedaleko Vinkovaca koji se jučer kupao na "Banji" sa prijateljima, a od 14 sati izgubio mu se svaki trag.

"Na mjestu nesreće uskoro treba započeti očevid tijekom kojeg će se obaviti identifikacija tijela, kako bi točno mogli utvrditi je li riječ o 18-godišnjaku iz Ivankova ili nekoj drugoj osobi", kazao je glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Luka Barunčić dodajući kako je tijelo pronađeno na dubini od 14 metara.

Policija podsjeća kako su na području Policijske uprave vukovarsko - srijemske tijekom 2007. zabilježena tri, 2008. četiri, 2009. jedan, 2010. godine četiri te 2011. godine jedan slučaj utapanja.

Na građane se apelira da poštuju kodeks sigurnosti na vodi te paze na vlastitu sigurnost tijekom kupanja kao i sigurnost drugih plivača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 21:45