NA 1. TRAVANJ

U pola bijela dana brutalno se dohvatile dvije umirovljenice: ‘Čupala ju je za kosu, prijetila nožem i otela vrećicu!‘

Vremešna žena je po dovršetku istraživanja kazneno prijavljena za razbojničku krađu tešku 650 eura

Policijsko privođenje/Ilustracija

 Goran Mehkek/Cropix/Cropix

Za sve što se dogodi ili čuje ili pročita na 1. travnja prvo se pomisli da je riječ o šali. No, ono što se dogodilo na području Podmurvica u Rijeci na navedeni datum bilo je sve samo ne šala.

Jer u pola bijela dana svjedoci su promatrali sukob dvije vrlo ljute riječke umirovljenice, radi kojih je bila primorana intervenirati i policija.

Riječki policajci I. policijske postaje su kriminalistički obradili 75-godišnju Riječanku zbog sumnje da je počinila razbojničku krađu. Dotična se, kako je otkrila policija, prvo posvađala sa 71-godišnjakinjom nasred ceste.

Njih dvije su, sudeći prema svemu, inače poznanice, a starija je u jednom trenutku odlučila i fizički nasrnuti na mlađu kako bi je okrala.

Svom snagom ju je čupala za kosu i ujedno joj prijetila nožem. Pritom joj je iz ruke istrgnula i vrećicu u kojoj su se nalazili različiti predmeti, ali i medicinski uređaj.

- Osumnjičena 75-godišnjakinja je na taj način materijalno oštetila 71-godišnjakinju za najmanje 650 eura. Tijekom istraživanja su svi otuđeni predmeti pronađeni kod počiniteljice, kao i hladno oružje te su vraćeni oštećenici - kažu iz PU primorsko-goranske, navodeći da su vremešnu osumnjičenu ženu kazneno prijavili nadležnom državnom odvjetništvu za razbojničku krađu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:31