ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

U Rovinju uhićen Talijan (54): Snimao je golu djecu ovakvim satom. Uočio ga je zaštitar...

Pomoću ručnog sata s integriranom mikro kamerom snimao je nagu djecu

Integrirana kamera u satu (arhivska fotografija)

 PU istarska

Nakon što je ručnim satom snimao nagu djecu na bazenu jednog turističkog naselja u Rovinju, policijski službenici priveli su 54-godišnjeg Talijana u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, izvijestila je u utorak istarska policija.

Talijanskog državljanina sumnjiči se da je u nedjelju oko 17 sati, na bazenu u jednom turističkom naselju u Rovinju pomoću ručnog sata s integriranom mikro kamerom snimao nagu djecu.

Zaštitar je uočio muškarca te ga je zadržao do dolaska policijskih službenika koji su uhitili muškarca.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem sudskog naloga, policija je obavila pretrage te je muškarcu oduzela dva ručna sata, mobitel i memorijske kartice, a prilikom pretraga pronađeni su video uradci inkriminirajućeg sadržaja.

Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Podsjetimo, početkom srpnja je njemački državljanin (54) priveden zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju. Ručnim satom također je snimao djecu na bazenu u jednom turističkom naselju u Rovinju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:58