TRAGEDIJA

U teškoj prometnoj nesreći u Velikoj Gorici poginuo nogometaš (22): ‘Pero, počivao u miru‘

Policija je izvijestila da se zabio u semafor te na mjestu izgubio život, a njegov 22-godišnji suvozač teško je ozlijeđen

Prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao Petar Bartolić

 Cropix/Facebook

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko ponoći na raskrižju Gajeve ulice i Ulice Slavka Kolara u Velikoj Gorici preminuo je 22-godišnjak. Policija je izvijestila da se zabio u semafor te na mjestu izgubio život, a njegov 22-godišnji suvozač teško je ozlijeđen.

image

Na raskrižju Kolarove i Gajeve ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala

Davor Pongracic/Cropix

Nogometni klub Mraclin objavio je na svojoj službenoj Facebook stranici da je u nesreći poginuo njihov nogometaš Petar Bartolić.

"Dragi prijatelji, velika tuga... protekle noći u nesreći preminuo je naš igrač, naš dragi Pero. Van terena ponekad samozatajan, ali uvijek spreman na šalu i osmijeh... Ali zato na terenu brz, prodoran, sjajnog driblinga, igrač vica... igrač koji je u sekundi naše navijače dovodio od uzbuđenja do ludila...

Obitelji i prijateljima želimo puno snage! Pero, počivao u miru....

Nije više nekih s nama, ali Graba pamti sve. Sve nogometne aktivnosti ovoga vikenda su otkazane", napisali su na Facebooku.

Petar Bartolić nogometnu karijeru započeo je 2012. godine, a 2016. odlazi u NK Kurilovec. Zatim je nogometnu karijeru nastavio u Hrvatskom dragovoljcu, da bi se 2019. ponovno vratio u Mraclin. Kasnije je sezonu i pol igrao u novočičkom Dinamo Hidrelu. Uoči zimskih priprema ove godine se vratio na mraclinsku Grabu. Prije nešto više od dva tjedna, potpisao je novi ugovor s klubom, prenosi Cityportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:48