ISPALIO VIŠE HITACA

UBIJEN U PUCNJAVI BLIZU KAFIĆA U SLAVONSKOM BRODU Dobio je dva metka u trbuh i jedan u nogu, čak petero liječnika borilo se za njegov život...

 CROPIX

SLAVONSKI BROD - Od posljedica ranjavanja u srijedu prijepodne preminuo je 31-godišnjak, na kojega je u utorak navečer pucao njegov vršnjak u blizini ugostiteljskog objekta "Hajduk" u Slavonskom Brodu, izvijestila je Policijska uprava brodsko-posavska, a prenosi Dnevnik.hr.

Policija je sinoć oko 22.30 sati zaprimila dojavu o pucnjavi i ranjavanju osobe koja je prevežena u slavonskobrodsku Opću bolnicu "Dr. Josip Benčević".

- Na mjestu događaja policijski službenici su utvrdili da je, iz do sada još neutvrđenih razloga, 30-godišnjak iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema 31-godišnjaku te ga teško ozlijedio. Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju - stajalo je u policijskom priopćenju, prenosi portal Sbplus.

Nakon pucnjave 30-godišnjak se udaljio u nepoznatom smjeru, a u cilju njegova pronalaska, policija poduzima intenzivne mjere traganja.

Iako policija ne govori o identitetu napadača i žrtve, prema informacijama do kojih je neslužbeno došao SBplus, ubijen je 31-godišnji Milan Gubić. On je dva puta upucan u nogu, a jednom u trbuh. Koliko su rane bile opasne najbolje svjedoči činjenica da se noćas za njegov život borilo pet brodskih liječnika specijalista.

Liječnici su do jutra uspjeli spriječiti najgore, no pacijent je još uvijek bio u životnoj opasnosti - u induciranoj je komi, javili su liječnici. Tijekom prijepodneva stigla je vijest da je 31-godišnjak podlegao ozljedama.

Obojica aktera od ranije su poznata policiji. Špekulira se kako bi povod ovom nemilom događaju mogli biti i neriješeni poslovni odnosi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:26