NAJBIZARNIJI SLUČAJ SAMOOZLJEĐIVANJA

UMALO IZGORIO U SVOM DVORIŠTU Zapalio cigaretu dok je točio benzin u motornu pilu i zadobio po život opasne opekline!

ČAKOVEC - Muškarac (57) zadobio je po život opasne opekline u jednom od najbizarnijih slučajeva samoozljeđivanja na sjeveru Hrvatske. Spomenuti je naime u dvorištu svoje obiteljske kuće u utorak poslijepodne obavljao radove te mu je u jednom trenutku zatrebala motorna pila.

Prilikom točenja benzina u motornu pilu nije međutim dobro zavrnuo poklopac spremnika goriva te se, prilikom pokušaja paljenja pile, benzinom polijao po odjeći i rukama. Nakon što nije uspio zapaliti pilu, odlučio je zapaliti cigaretu što se pokazalo kao katastrofalna odluka.

Prilikom paljenja cigarete zapalile su se benzinske pare koje su hlapile s njegovih ruku i odjeće, a vatra je zahvatila i njegovu odjeću. U pomoć mu je priskočio sin koji je uspio strgnuti zapaljenu majicu s njega i ugasiti vatru no 57-godišnjak je već zadobio po život opasne opekline trupa, glave i ruku. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je prvo u Županijsku bolnicu Čakovec, a odmah zatim na daljnje liječenje u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 10:34