MUŠKARAC U BOLNICI

UŽAS U VRBOVCU Mladi par otrovao se ugljikovim monoksidom, preminula trudna žena!

ZAGREB - U obiteljskoj kući u naselju Poldružan kod Vrbovca tokom ranih jutarnjih sati jučerašnjeg dana pronađeno je tijelo mrtve 32-godišnje žene. Uz nju je pronađen i njen dvije godine stariji nevjenčani suprug, koji je odmah prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava. Liječnici su tokom jučerašnjeg dana rekli kako je muškarac izvan životne opasnosti i uskoro će biti pušten kući. Policija je bila štura u iznošenju informacija o tragediji koja se dogodila, pa su kratko izvijestili kako se uzroci teške tragedije još uvijek istražuju, no da sumnjaju kako je riječ o trovanju ugljikovim monoksidom.

Dražen Diklić, glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici, istaknuo je kako su očevid proveli povodom dojave o nasilnoj smrti te da je na terenu tokom jučerašnjeg dana bio i vještak Centra za kriminialističko vještačenje, koji je izvršio potrebna mjerenja i izuzeo tragove.

- Preminulu 34-godišnju ženui njenog partnera pronašao je ujutro njegov otac, s kojim su živjeli u zajedničkom kućanstvu. On je pozvao hitnu pomoć. Do gušenja je došlo tijekom noći, u zasad još neutvrđeno vrijeme. Sobu u kojoj su se muškarac i žena nalazili grijala je peć na drva, a zbog manjka kisika i dotoka monoksida došlo je do stradavanja - kaže Diklić.

Susjedi su šokirani tragedijom koja se dogodila i još uvijek im je teško povjerovati što se točno dogodilo. Kažu kako je mlada žena bila trudna te da su se ona i partner veoma radovali prinovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 10:06