POMOZITE GA UHVATITI

VIDEO: AKO GA PREPOZNAJETE ZOVITE POLICIJU Zagrebom hara serijski kradljivac bicikala!

ZAGREB - Mladić sa fotografije uhvaćen je na snimkama nadzornih kamera prekjučer poslije 17 sati nakon krađe skupog bicikla na zagrebačkim Ravnicama.

Zagrepčani su brzo na društvenim mrežama ustanovili da je isti mladić bio odgovoran i za krađu vrijedne Kone Collair prije dva dana u Vukovarskoj ulici kućni broj 227 nešto poslije podneva, kada je također bio uhvaćen nadzornim kamerama.

Kako se vidi na videosnimci mladić nije brzopleto obavio krađu već je nekoliko puta oklijevao i promatrao situaciju, a pritom je očito znao za nadzornu kameru jer je svaki put kad bi se okrenuo prema njoj rukom skrivao lice, dok mu je glavu skrivala kapuljača. U jednom trenutku ga je u zlobnom naumu prekinula jedna stanarka, a kako se vidi na snimci, drski lopov je glumio da posjećuje nekoga u zgradi te se s njom povezao liftom, a zatim se pješice opet spustio u prizemlje.

Vlasnici bicikala mole sve sugrađane koji poznaju ili prepoznaju serijskog kradljivca da kontaktiraju najbližu policijsku postaju ili nazovi broj 192.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 23:24