REKORDNI ULOV

Više od 100 kilograma trave zaplijenjeno na Bregani

Ovo je jedna od najvećih zapljena trave u zadnjih nekoliko godine na području Hrvatske. U 'akciji ARR' uhićeno je nekoliko ljudi
Varazdin, 170809.Varazdinska policija otkrila je laboratorij za proizvodnju marihuane u stanu u Varazdinu kojeg je iznajmila osoba iz Medjimurja.Na slici: zaplijenjeni laboratorij u prostorima PU Varazdinske.Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
 Željko Hajdinjak / CROPIX

ZAGREB, BREGANA - Više od 100 kilograma marihuane zaplijenili su policijaci u srijedu na Graničnom prijelazu Bregana. Policija je u svojoj akciji uhitila nekoliko osoba. Kako je točno došlo do zapljene i uhićenja nije poznato.

Policija i dalje istražuje detelje oko ove, kako su je nazvali, akcije ARR. Ovo je jedna od najvećih zapljena trave u zadnjih nekoliko godine na području Hrvatske. Navodno je u akciji sudjelovao veći broj službenika nekoliko policijskih jedinica.

Policija se pohvalila da će danas na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji reći više detalja oko transporta marihuane. Iz policije, koja je danas dala samo obavijstila o događaju, nisu priopćili da li je trava pala na ulasku ili izlasku iz Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 21:10