DRAMA U ZAGREBU

Vozačica tramvaja umalo zgazila umirovljenicu, a onda je uslijedio šok: Revoltirani građanin teško ju je pretukao

Umirovljenici su utvrđene lakše ozljede, vozačici tramvaja teške zbog kojih je hospitalizirana, a muškarac je uhićen i bit će prijavljen

Ilustracija

 Darko Tomas/Cropix/Cropix

Nakon što je vozačica ZET-ova tramvaja u srijedu usred dana u zagrebačkoj Draškovićevoj ulici naletjela na vremešnu umirovljenicu, doslovno je dobila batina od revoltiranog građanina.

Na kraju su i pješakinja i vozačica završile u bolnici. I dok su 79-godišnjoj umirovljenici utvrđene lakše ozljede u Klinici za traumatologiju, 59-godišnja vozačica tramvaja je s teškim ozljedama hospitalizirana u KBC Rebro.

Nesvakidašnje scene odvijale su se, kako je pokazao policijski očevid, oko 12.20 sati kada je 59-godišnjakinja po Draškovićevoj vozila tramvaj.

Dolaskom do raskrižja s Đorđićevom, na pješačkom je prijelazu naletjela na zagrebačku umirovljenicu koja je za vrijeme crvenog svjetla prelazila pješački prijelaz.

Vozačica je odmah zaustavila tramvaj te iz njega izašla iz njega kako bi umirovljenici pružila pomoć, no tada ju je fizički napao 49-godišnjak koji se nije uspijevao kontrolirati pred viđenim prizorima.

Policija je 49-godišnjeg građanina uhitila i odvela na kriminalističko istraživanje. Prenoćio je u policijskoj postaji, a protiv njega će, po dovršetku kriminalističkog istraživanja, uslijediti odgovarajuća kaznena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 05:25