PROMAŠIO ZA DLAKU

Vukovarac kroz prozor s trećeg kata zgrade bacio televizor i njime skoro pogodio prolaznika

Uz kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost, 58-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske
 Ilustracija/Denis Jerković/CROPIX

Bacanje stvari kroz prozore domova itekako je opasan "sport", a da je tome tako, uvjerio se jučer 58-godišnji Vukovarac protiv kojeg je policija podnijela kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Televizor, kabel za njega te uređaj za prijem digitalnog signala oko podne su letjeli kroz prozor stana na trećem katu u vukovarskoj Olajnici i zamalo pali prolazniku na glavu.

Nije dugo trebalo da prestravljeni 64-godišnji prolaznik o opasnosti iz visina koju je pukim slučajem izbjegao, obavijesti policiju.

- Ekspeditivnim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici su u prostorije Policijske postaje Vukovar priveli 58-godišnjaka te utvrdili kako je, uslijed kraćeg verbalnog sukoba u obitelji, kroz prozor stana na trećem katu stambene zgrade u ulici Olajnica u Vukovaru izbacio televizor, pripadajući kabel i uređaj za prijem digitalnog signala koji su pali neposredno uz glavu i tijelo 64-godišnjeg prolaznika čime su njegov život i tijelo dovedeni u opasnost - kažu iz PU vukovarsko-srijemske.

Sredovječni muškarac, očito kratkog fitilja, po dovršetku kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:32