ULOV NA DEBELOM BRIJEGU

ZAPLIJENJENO 35 KILOGRAMA SKUNKA Albanac u Mercedesu skrivao 32 paketa opojne droge

Trebinj, 310710.Policija u Trebinju uhitila je trojicu dilera koji su ukljuceni u sverc ukupono 52,2 kg "skunka", odnosno genetski modificirane marihuane koja je na putu iz Albanije preko Crne Gore.Foto: mup
 MUP

PODGORICA - Crnogorska policija zaplijenila je na graničnom prijelazu Debeli brijeg oko 35 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skunk, za koji se pretpostavlja da je bio namijenjen hrvatskom narkotržištu.

Tom prilikom uhićen je albanski državljanin K.N (37), priopćeno je u utorak iz policije.

"Službenici Odjeljenja granične sigurnosti Herceg Novi i carinski službenici su u ponedjeljak na graničnom prelazu Debeli brijeg kontrolirali i pretresli putničko vozilo marke Mercedes, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin K.N. Tom prilikom je utvrđeno da su u dnu vozila, u specijalno napravljenom bunkeru pronađena 32 paketa koja su ukupno sadržala oko 35 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skunk".

Pronađena materija, vozilo i K.N. su predani službenicima skupine za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat, a o događaju je izviješteno više državno tužiteljstvo u Podgorici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 15:41