BIZARAN UDES

Zaspala na autocesti A3, pregazio je kamiondžija, ostala je živa i na kraju dobila kaznu policije!

Kamiondžija je izlazio na cestu i u skretanju joj poluprikolicom prešao preko nogu.

Ilustracija

 Davor Pongracic/Cropix

Na autocesti A3 u Slavonskom Brodu noćas u 2.50 sati na prostoru benzinske postaje dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Do prometne nesreće je došlo kada je 35-godišnji vozač, hrvatski državljanin, upravljajući teretnim vozilom s poluprikolicom, zbog neprilagođene brzine kretanja, u zavoju kotačima poluprikolice prešao preko tijela državljanke Turske (47) koja je ležala na kolniku. Turkinja je zadobila teške tjelesne ozljede te joj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik.hr, žena je spavala na kolniku i nije se nadala onome što će uslijediti. Kamiondžija je izlazio na cestu i u skretanju joj poluprikolicom prešao preko nogu. Srećom, Turkinja je zadobila ozljede kuka i nogu te bi za nekoliko dana trebala napustiti bolnicu.

Policijski službenici su protiv 35-godišnjaka podnijeli kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok su 47-godišnjakinji naplatili novčanu kaznu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:07