POLICIJA I DALJE NA NOGAMA

ZATVORSKI CIMER ODBJEGLOG DIVLJAKA IZ VRSARA 'Svaki dan je nazivao mamu, glumio facu, ali jedna stvar me zbilja kod njega ovaj put iznenadila...'

 Hanza media, policija

Istarska policija i dalje je na nogama. Danijel Brnos koji je u nedjelju oko 14 sati kod recepcije hotela Pineta u Vrsaru hicima iz vatrenog oružja ranio bivšu djevojku, 19-godišnju Martinu Terlević iz Seline kraj Svetog Lovreča, i njenog kolegu, 23-godišnjeg Roberta Cuccurina iz Bala – još je u bijegu.

Ozlijeđeni su pod 24-satnom zaštitom policije. Naime, dvoje policajaca s dugim cijevima stoje pred njihovom bolničkom sobom, a cijela bolnica i odjel na kojem je smješteno dvoje ranjenih pod pojačanom je prismotrom policajaca.

U redakciju Novog lista javio se muškarac koji je svojevremeno služio zatvorsku kaznu u vrijeme kada je i Brnos bio iza rešetaka. Kazao je da je Brnos uvijek bio željan medijske pažnje.

– U zatvoru nam je stalno 'prodavao' neke priče da bi si davao na pažnji i pravio se da je 'netko'. No, svakodnevno je nazivao mamu i slao pisma novinarima. Napričao nam je brdo gluposti, ali iznenadio sam se kada sam pročitao da se ovoga puta nije libio ni vatrenog oružja – kazao je bivši zatvorski cimer Danijela Brnosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 04:52