IZBORI U ZAGREBAČKOM SDP-U

Bernardić: Imam 4 ključa za Zagreb

 Ronald Goršić/CROPIX

Kandidat za predsjednika zagrebačkog SDP-a i sadašnji predsjednik Davor Bernardić na skupu pred stranačkim kolegama u Tvornici kulture predstavio je svoj program, poručivši kako je njegov program samo Zagreb, jer je to posao 24 sata dnevno i u tom poslu, kazao je, vodit će ih u pobjedu na prvim lokalnim izborima (2017. godine).

Na skupu u povodu službenog početka kampanje za unutarstranačke izbore u zagrebačkom SDP-u pozdravili su ga brojni okupljeni SDP -ovci, među kojima Rajko Ostojić, Zlatko Komadina, Željka Antunović i Aleksandra Kolarić.

- Vi ste ključ za pobjedu. Mi smo ključ za pobjedu. Svi mi zajedno smo ključ za budućnost - poručio je Bernardić, predstavljajući “četiri ključa” za budućnost zagrebačkog SDP-a - demokratizaciju, decentralizaciju, modernizaciju i edukaciju.

Istaknuo je da nije savršen te im se ispričao za greške, poručivši kako SDP mora postati stranka koja ne bježi od odgovornosti i ne boji je se preuzeti. - Ali danas kad nas ovdje vidim sedam stotina znam da je naš put u zadnje tri godine bio ispravan - ustvrdio je Bernardić.

- Ono u što duboko vjerujem u politici jest da danas trebaš moći reći ono iza čega ćeš stati sutra - istaknuo je Bernardić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 20:14