SVI JE NAPADAJU

BIVŠA MINISTRICA BERNARDICA JURETIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU S JAHTE, I IZAZVALA BIJES NA FACEBOOKU ZBOG KOMENTARA 'Bolje živim nego ministar...'

 Facebook

Bivša ministrica socijalne politike Bernardica Juretić se nakon predaje ministarstva Nadi Murganić odlučila odmoriti, a na svom Facebook profilu objavila je fotografiju s jahte uz komentar: 'Bolje živim nego ministar...'

Pošto je Juretić jedna je od rijetkih članova bivše Vlade koja je odlučila iskoristiti pravo na 6+6 te će i sljedećih pola godine primati punu ministarsku plaću, njezin potez nije naišao na odobravanje.

- Ja bih umro od srama da mi narod kopa po kontejnerima, a ja moralna vertikala bivše Vlade radim to što radim... U rudniku nisi kopala, svega mi. Ja, kao branitelj, imam 0 kn mirovine, iako mi je zdravlje otišlo k vragu, ali eto...kad narod voli da ga se malo potprči, nek mu bude... - komentirao je jedan korisnik Facebooka.

- Ne pada mi na pamet razmišljati o tome što ću raditi. Treba mi nekoliko dana vremena da dođem k sebi od stresa. Nije mi palo na pamet da iz Ministarstva odmah odem na drugo radno mjesto - objasnila je prije toga bivša ministrica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:59