U DOMOLJUBNOJ EKSTAZI

BRKIĆ NA FACEBOOKU 'Mi znamo kako voliti Hrvatsku i ove promjene vrijedit će svake kapi znoja!'

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Milijan Brkić na svom je Facebook profilu napisao motivacijski status za članove HDZ-a i njihove glasače. Raspisao o se 'velikim demokratskim procesima' unutar njegove stranke te o tome kako se voli Hrvatska.

'Procese koje je pokrenuo HDZ postavljaju nove standarde u stranačkoj demokraciji. Pokrenuli smo demokratski proces kojeg je nemoguće zaustaviti. Spremno smo okrenuli novu stranicu jer znamo da se tako voli Hrvatska.

Ne želimo graditi rušenjem, već želimo graditi stvaranjem. Ne želimo povjerenje građana dobivati stvaranjem nepovjerenja u druge političke opcije. Želimo dobivati povjerenje našim radom, našim integritetom, kredibilitetom, autentičnošću i zajedništvom.

Samo snažan, demokratski i jedinstven HDZ može Hrvatsku voditi naprijed. HDZ je velika Stranka i pravi odabir ne zato što su druge Stranke loš odabir, već zato što HDZ jest PRAVI ODABIR.

To je ono što želimo pokazati i dokazati, a konačan rezultat vrijedit ce svake kapi prolivenog znoja. Lijenost i arogancija SDP-ove vlasti koštala je Hrvatsku novaca i dostojanstva. To se više neće ponoviti. Hrabro, odlučno, ponosno i staloženo krenimo zajedno do nove pobjede. Za ponosnu, jaku, dostojanstvenu i bolju Hrvatsku!!!', stoji u statusu Milijana Brkića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:51