OPORBA OGORČENA

BUJICA REAKCIJA: BAUK 'Imamo 'TitaHNSic Vladu' GLASNOGOVORNIK ANKE MRAK 'Umro je HNS' PERNAR 'Savka se okreće u grobu' BELJAK 'HSS je Carpathia'

Gordan Maras i Arsen Bauk
 Davor Pongracic / CROPIX / CROPIX

Nakon što je Središnji odbor HNS-a odlučio kako će ipak podržati Vladu, na društvenim mrežama počele su pljuštati reakcije bijesnih oporbenih političara.

Tako se SDP-ov Arsen Bauk referirao na činjenicu da su HNS-ovi još nedavno Plenkovićevo društvo u Banskim dvorima nazivali 'Titanic Vladom'. Sada imamo TitaHNSic Vladu, napisao je.

Glasnogovornik Anke Mrak Taritaš tijekom njezine kampanje za gradonačelnicu Zagreba Ismar Avdagić na Facebooku je bio kratak: - Danas je umro HNS!

Na nesretni Titanic referirao se i čelnik HSS-a Krešo Beljak: - Neizmjerno ponosan na malu ali nepotopljivu Carpathiu sa samo 5 članova posade koju su "sante" 2 mjesece pokušavale kupiti, kaže Beljak.

'Mala, ali nepotopljiva Carpathia' je u tom tweetu njegov HSS. A ako ste zaboravili, Carpathia je brod koji je daleko najpoznatiji po spašavanju žrtava s Titanica. Pa vi to sad tumačite kako hoćete...

- Jasno mi je da se pojedini zastupnik proda, ali da se cijela stranka proda, to može samo HNS! Da su osnivači HNS-a živi, okrenuli bi se u grobu, po običaju je živopisan Ivan Pernar iz Živog zida.

Oglasio se još jedan na društvenim mrežama vrlo aktivni zastupnik SDP-a. Gordan Maras izvrijeđao je HDZ: - Ostaju isti.
Plenković je odlučio pokušati podijeliti HNS i namiriti se s pet foteljaša kako bi pokrpao većinu. Ovo bi mogla biti politička trgovina i krađa. Treba im se oduprijeti svim mogućim sredstvima. Politički lopovi!

- Sto posto moralno kaljužanje. Jer sve sto posto ima cijenu. Pa i sto posto ponižavanje, kratak je komentar Jadranke Kosor.

- HNS se žrtvovao za nacionalni interes Hrvatske. Već dugo nisam čuo tako dobar vic, napisao je na Twitteru Vojko Obersnel, SDP-ovac i gradonačelnik Rijeke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 11:36