POVRATAK U VARAŽDIN

Čehok se vraća? Ispričao se građanima jer je podnio ostavku i najavio mogućnost kandidature na sljedećim lokalnim izborima!

 Andrej Svoger / Cropix

VARAŽDIN - Najpoznatiji varaždinski osumnjičenik, bivši gradonačelnik Ivan Čehok, odlučio se izgleda vratiti na političku scenu. Godinu dana nakon što je uhićen zajedno s poduzetnikom Davorom Pataftom zbog sumnje da su oštetili gradski proračun za 50 milijuna kuna, Čehok je sazvao konferenciju za novinare na kojoj je „opleo“ po HNS-ovoj gradskoj vlasti koja ga je naslijedila u Gradskoj vijećnici te pritom najavio mogućnost povratka na političku scenu.

- U ovom trenutku nemam političkih ambicija, ali ako se ovako nastavi morati ću se angažirati. Ja sam čovjek koji je razvijao ovaj grad i zato mi nije svejedno zbog svega ovog što se događa - poručio je Čehok te se pritom ispričao (!) građanima zato jer je prošle godine, nakon što je uhićen, podnio ostavku na mjesto gradonačelnika.

- Ostavku sam podnio zbog svoje djece i svoje obitelji ali sada vidim da sam trebao biti hrabriji. Ispričavam se građanima zato jer sam ih svojom ostavkom ostavio na milost i nemilost jednoj nesposobnoj, lažljivoj i nekompetentnoj vlasti koja će Varaždin dovesti do ruba propasti u gospodarskom, socijalnom, kulturnom, sportskom i svakom drugom smislu - poručio je dodavši da nova gradska vlast u šest mjeseci koliko je na vlasti nije uspjela provesti ni jedan novi projekt, a istovremeno su svi projekti koji su im ostavljeni u naslijeđe zaustavljeni.

USKOK traži oduzimanje imovine Čehoku: Varaždin oštećen za 50 milijuna kuna. Čehok šokiran: Isuse...

- Nema ni jedne nove investicije, ni jednog novog gradilišta, ni jedan kran nije postavljen u gradu, ni jedan komunalni projekt se ne provodi. Ovo što se događa sa otpadom je pak sramota za Varaždin. Nova gradska vlast se umjesto tim problemima bavi političkim turizmom i zapošljavanjem svog kadra u gradskoj upravi te na taj način nanose nesagledivu štetu gradu. U kratko, ova gradska vlast će dovesti Varaždin do kolapsa - naglasio je Čehok.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. lipanj 2024 14:11