BROJNI KOMENTARI

ČITATELJI JUTARNJEG PODIJELJENI 'Milanović dobro govori, ali to je čisto dodvoravanje desnici'

Zoran Milanović
 Ronald Goršić / HANZA MEDIA

Hoće li tajna snimka razgovora Zorana Milanovića i predstavnika branitelja pomoći šefu SDP-a uoči izbora 11. rujna? Većina komentatora Jutarnjeg lista misli da su radikalni istupi Milanovića prema Srbiji ništa drugo nego dodvoravanje desnici i braniteljima. Međutim, neki komentatori podržavaju žestoki istup bivšeg premijera, ponajprije kada je situaciju u BiH opisao kao 'Big shit'.

Donosimo pregled nekih Facebook komentara sa stranice Jutarnjeg:

Darko Orso:

- Nešto pogrešno rekao? Kod nas ne znaš ko koga, a o Bosni da ne govorim. Vrag došao po svoje.

Vjeran Matičić:

- Ne vidim da je Milanović bilo što krivo rekao.

Anđelko Horvat:

- Ne vidim da je nešto pogrešno rekao. Nisi moja opcija, ali bravo Zoki.

Sasha Goldenberg:

- Vučić je golema kukavica, plaši se svakoga tko o njemu loše misli i ne divi se njegovoj ljepoti i pameti (upitno je koliko to uopće i postoji). Ali da postoji neki psihopatološki momenat u njegovom razmišljanju i ponašanju, sasvim je očigledno... Uvijek se hvali kako on ne sluša nikoga i da mu nitko ne može dijeliti lekcije, u stvari je najgori europski poltron kome tek još tabani vire iz Merkelkinog š****. Eto, došlo je i do toga da se uplašio i hrvatske šake jada. Od početka je znao da neće ići u Dubrovnik, ali kao majstor spina on prvo kaže "ići ću", a onda uvrijeđeno priopći "neću". Napunio je gaće čak i od hrvatske šake jada.

Drago Dokozić:

- Objavom Registra hrvatskih branitelja Milanović je u nezgodan položaj doveo mnoge branitelje, a posebno one lažne; one koji rata nisu ni primirisali, a sad bi još mogli biti i optuženi u Srbiji jer su u Registru!

Vicko Strbac:

- Šatoraši da su pošteni trebali bi javno dati ispriku hrvatskom narodu i javno kazati da je sve to bilo u organizaciji HDZ-a.Time bi se iskupili i ne nasjedati lažnim obećanjima.

Leopold Lešina:

- Zoran Milanović je Mali Tuđman. Iskreni tuđmanist na liniji obrane njegovih tekovina, od nacionalnih mitova, ratnih zločinaca, tajkuna do udbaša. Tuđman da se digne iz groba bi najprvo postavio Milanovića za šefa HDZ-a. HDZ vapi za ovakvim kadrom.

Ivan Jakšić:

- Ali nevjerojatno da bi on hvatao zločince odgovorne po Kosovu kad ima po Vukovaru i ostalim mirno reintegriranim prostorima zločinaca koji se slobodno šeću.

Ana Savić:

- Milanović je stalo samo do toga da ima moć i da puni džepove svome bratu. Nema taj lik svjetonazor, njegov svjetonazor su prežderavanja u restoranu Tač i državnim vilama. Ova nebulozna tajna snimka kao po nekom scenariju je degutantna. Dodvorava se desnici na najprimitivniji mogući način. Po nama ljevičarima se milijun puta pomokrio. Moj glas ovaj Muljanović nema, bolje dati glas Živom zidu, most-u, Bandiću ili stranci Pametno, ja osobno dajem glas Živom zidu!

Mladen Schagowatz:

- Dakle Milanović je spreman regiju gurnuti u ludilo samo da bi dobio izbore. Spreman je žrtvovati mir sa Srbijom kako bi se dograbio fotelje?

Emile Pierre Ghessen Evo:

- Napokon se ja i Milanović složili oko nekog pitanja, tko zna možda i glasam za njega do kraja, kako mi se Most zgadio, a HDZ još pliva!!

Marijan Jurić:

- Kojih branitelja? U čije ime? U moje ime nikakav sastanak sa braniteljima nedolazi u obzir.

Hrvoje Horvat:

- Čovjek bi Milanoviću možda čak i povjerovao da nije već bio nažalost 4 godine na vlasti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:13