'NITKO NIJE SVETAC'

Damir Kajin: Spor između Jakovčića i mene ne koristi nikome

Zagreb, 291210.Markov trg.Sabor.Izvanredna sjednica sabora na temu izglasavanja povjerenja novim ministrima u vladi.Jasen Mesic,Davor Bozinovic, Martina Dalic, Domagoj Milosevic.Govor Damira Kajina.Foto: Goran Mehkek / Cropix
 Goran Mehkek / CROPIX

PULA - Saborski zastupnik i potpredsjednik IDS-a Damir Kajin ustvrdio je danas kako posljednji spor između njega i predsjednika stranke Ivana Jakovčića ne koristi nikome, a ponajmanje IDS-u, te je Jakovčiću poručio kako više ne mora računati na njega.

"Nitko od nas koji ovih dana polemiziramo nije svetac, polemika nije dobra i zasigurno nije plodonosna", kazao je Kajin na konferenciji za novinare.

Dodao je kako ga osobno ne brine kada ga netko napada već mu smeta, kako je rekao, "kada mu se podmeće i kada se laže".

Odgovorio je Jakovčiću kako se nije 2009. umislio da će biti predsjednik države već je u te izbore prije svega krenuo "kako bi se IDS homogenizirao, kako bi Istra imala koristi i kako se ne bi dopustilo da se IDS-ov brod nagne u desno kao što je Jakovčić zamislio kroz potporu Nadanu Vidoševiću i Milanu Bandiću".

"To je prava istina koju dobro zna i predsjednik Josipović i cijeli SDP, a sada neka zna i cijela Istra", poručio je Kajin ustvrdivši kako je zahvaljujući time IDS prešao Istru.

"Da nije bilo Kajina danas IDS ne bi participirao u vlasti, već bi bio sekta. Što sam loše napravio u posljednjih mjesec dana osim što sam pozvao pulskog gradonačelnika Miletića i Jakovčića da se testiraju i da time otklone sumnju u narkotike", upitao se Kajin dodavši kako Jakovčić ne mora više računati na njega.

"Na Kajina se uvijek računalo samo kada je trebalo nositi glasove, a nikada kada je trebalo dijeliti plodove tih glasova", kazao je Kajin.

Upitao se što si Jakovčić umišlja, kad je, kako je rekao "on taj koji je počeo kolo sa Sanaderom, a završio vozeći se u malom autiću na Brijunima s Jadrankom Kosor".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 15:28