NI HEROJ, NI ZLOČINAC, NEGO - IZDAJNIK!

DEPRIMIRANA DESNICA 'Gotovina nas je izdao. Krv smo piš... za njega, a on se ulizivački dodvorava...'

'U Haag je otišao kao krasan hrvatski vojnik, a sada ga ne možemo prepoznati.'
Zadar, 241112.Obiljezavanje Dana grada Zadra i dolazak generala Ante Gotovine pocasnog gradjanina grada Zadra.Docek generala Ante Gotovine na Forumu.Na fotografiji: Ante Gotovina.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

Pokret „Stop progonu hrvatskih branitelja“ priopćenjem „Ako je i od Ante, previše je“, te tjednik Hrvatski list koji s naslovnice upozorava „Narod se pita, je li ovo naš Gotovina?“ oštro su osudili javne nastupe generala Ante Gotovine , prenosi Novi list.

Predsjednik pokreta Zvonimir Trusić priznaje da je očekivao da će im se Gotovina pridružiti nakon oslobađanja kako bi se zajedno borili za ostvarenja temeljnih načela pokreta, kao na primjer: zaustavljanje kaznenih postupaka protiv branitelja, čišćenje Hrvatske od komunizma i ukidanje zakona kojim su abolirani srpski pobunjenici…

– Nažalost, Gotovina nas je izdao. Mi smo cijelo vrijeme bili uz njega, poduzimali razne akcije, krv smo pišali, a on se vratio u Hrvatsku, proglasio rat završenim i još se ulizivački dodvorava institucijama koje su ga progonile. U Haag je otišao kao krasan hrvatski vojnik, a sada ga ne možemo prepoznati.

Gotovina je za nas potpuni neznanac. U ovih desetak dana nanio je veliku, strašnu štetu braniteljima. Na njega više ne računamo, rekao je Trusić za Novi list , dodavši kako su se brojni veterani Domovinskog rata razočarali u Gotovinu.

Cijeli članak pročitajte OVDJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:14