APSURDNI NATJEČAJ

DJELATNICI VODOVODA IPAK ĆE DOBITI NEŠTO SKROMNIJI AUTOMOBIL Odustali od panoramskog krova i kožnih sjedala, ali nisu snizili cijenu

 
 vodovod-zrnovnica.hr

Čini se da će djelatnici Vodovoda u Novom Vinodolskom, koji upravo na leasing nabavljaju novi automobil, ipak dobiti nešto skromnije vozilo od onog kojeg su prvotno naručili.

Doduše, ne mnogo skromnije, ali dan nakon što je Jutarnji razotkrio poprilično apsurdni natječaj za ovu javnu ustanovu, na Narodnim novinama osvanule su izmijenjene specifikacije vozila. Odustalo se tako od panoramskog krova i kožnih sjedala, a direktor Vodovoda Igor Uremović naložio je da se iz natječajne dokumentacije izostavi i obavezni “set za pušače”.

Apsurdni zahtjev da novo vozilo ima sigurnosne dječje brave na stražnjim sjedalima također je izostavljen, a izmjenama natječaja odustalo se i od grijanih prednjih i stražnjih sjedala te osvijetljenog i klimatiziranog pretinca za rukavice. Izmjene natječaja još je jučer za Jutarnji list najavio direktor Uremović pojasnivši nam kako su natječajne specifikacije bile “pretjerane”.

Šteta je, međutim, što tim izmjenama Uremović nije predvidio i “kresanje” osnovnih karakteristika novog vozila koje su također dosta ambiciozne. Tako će i dalje traži vozilo snage maksimalno 250 konja, pogon na sva četiri kotača, platinum silver boja po cijeni do 375 tisuća kuna s PDV-om.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 15:12