LINIĆ ZABORAVIO?!

DOKUMENT KOJI JE POTVRDIO INFORMACIJE JUTARNJEG Zemljište procijenili na 6,3 milijuna

Iako se spomenuta procjena nalazi u dokumentaciji koju posjeduje Ministarstvo financija, ministar financija Slavko Linić
Zagreb, 280414.Kongresna dvorana Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.Konferenciju "Modeli ucinkovitog upravljanja neosnovnim djelatnostima u javnoj upravi - prilike za javni sektor i gospodarstvo", na kojoj su sudjelovali predstavnici Hrvatske udruge poslodavaca i sindikata javnih sluzbi, otvorila je potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opacic. Na konferenciji je sudjelovao i minstar financija Slavko Linic.Na fotografiji: Slavko Linic.Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongračić/ CROPIX

U dokumentaciji za predstečajnu nagodbu tvrtke Spačva procijenitelji iz Erste nekretnina procijenili su zemljišnu česticu 687/1 u svibnju 2011. godine na 6,3 milijuna kuna.

Iako se spomenuta procjena nalazi u dokumentaciji koju posjeduje Ministarstvo financija, ministar financija Slavko Linić nije ju spomenuo u svom priopćenju, piše HRT.

EKSKLUZIVNO: JUTARNJI U POSJEDU TAJNIH PAPIRA Linić oštetio državu za 27 milijuna kn?

Inače, ministar Linić se oglasio četiri dana nakon što je predsjednik Vlade Zoran Milanović, od njega zatražio očitovanje o slučaju Spačva to i učinio te krivnju prebacio na donedavnu ravnateljicu Porezne uprave Nadu Čavlović Smiljanec.

Ovo je još jedan dokument koji protvrđuje prethodno pisanje Jutarnjeg lista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 06:50