POZNATI NEUROKIRURG

DR. PALADINO NAKON ŠTO MU NA REBRU NISU PRODUŽILI UGOVOR 'Iznenađen sam, ali to vam je tako u životu. Kada te netko neće, onda te neće...'

 
Josip Paladino
 Goran Mehkek / CROPIX

Najpoznatiji hrvatski neurorkirurg prof. dr. Josip Paladino odlukom ravnateljstva KBC-a Zagreb (Rebro) postao je 'višak' i nije mu produžen ugovor o djelu po kojem je radio nakon odlaska u mirovinu, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što se njegova supruga Zrinka Paladino putem Facebooka osvrnula na ovu činjenicu, za komentar su iz Slobodne upitali i samog doktora Paladina.

- Danas sam dobio informaciju od ravnatelja KBC-a Zagreb da mi nije produžen ugovor o djelu po kojemu sam radio proteklih šest mjeseci. Po tom sam ugovoru trebao raditi pola radnog vremena, no ja sam odrađivao osmosatno radno vrijeme tijekom kojeg sam obavljao dvije operacije dnevno. Nikakvo objašnjenje o razlozima prekida suradnje sa mnom nisam dobio. Iznenađen sam, ali to vam je tako u životu. Kada te netko neće, onda te neće. To vam je kao i brak - kazuje prof. dr. Josip Paladino, zasigurno najpoznatiji i najpriznatiji hrvatski neurokirurg.

Podsjetimo, njegova je supruga Zrinka iznijela informaciju da je dr. Paladino odbijao brojne pozive poznatih svjetskih klinika jer je smatrao kako je potrebniji u Hrvatskoj.

- Jadna je zemlja koja tako postupa s onima koji ne žive za sebe, pa čak niti za svoju obitelj, koliko žive za bolesne i potrebite, prokomentirala je između ostalog supruga poznatog neurokirurga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 13:01