SANADEROVA I POLANČECOVA OBRANA

Dvije istrage, isti svjedoci. Pogledajte koji bi političari mogli završiti na ispitivanju u USKOK-u

 Bruno Konjević/Cropix

ZAGREB - Obzirom da se istrage protiv Ive Sanadera prepliću s istragama protiv Damira Polančeca, odvjetnici obiju osumnjičenika za korupciju pozvat će u mnoga poznata imena sa Markova trga, iz Vlade, ali i iz Sabora.

Nova TV donosi popis od 14 svjedoka za koje Polančecova obrana traži da ih ispita USKOK u slučaju INA - MOL. Na njihov se poziv - nisu odazvali!

Na listi svjedoka su, među ostalim, premijerka Jadranka Kosor, visoko pozicionirani HDZ-ovci Luka Bebić, Vladimir Šeks, Ivan Jarnjak, Andrija Hebrang te ministrica Marina Matulović Dropulić. Tu su i Ratko Maček, Nenad Mađerić, Zoran Marković, Jagoda Premužić, Tomo Galić i ostali.

Jadranka Kosor trebala bi svjedočiti o Polančecovim prezentacijama tijekom pregovora s MOL-om, ali i o prodaji 7 posto Ine u vlasništvu hrvatskih branitelja.

Odvjetnik HDZ-a, Vladimir Gredelj, koji se ovih dana odmara na Korčuli, poručio ua Novu TV - pričekajmo odluku USKOK-a. Kroz mjesec dana znat će se hoće li premijerka i visoki dužnosnici HDZ-a završiti na ispitivanju u sobi USKOK-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 18:57