'CIJENIMO VAŠ RAD'

Ekolozi s juga žale zbog ostavke ministrice Holy: Nema nas tko braniti od HE Ombla!

Plitvicka Jezera, 220412.Ministrica zastite okolisa i prirode Mirela Holy sa suradnicima u hotelu Jezero sastala se sa predstavnicima civilnih udruga koje se bave ekologijom kako bi raspravili o prijedlozima novih zakona o otpadu, zastiti prirode te zastiti okolisa.Foto Mario Pusic / CROPIX
 Mario Pušić / CROPIX

DUBROVNIK - Ekološke udruge s krajnjeg juga Hrvatske uznemirila je ostavka ministrice okoliša i prirode RH Mirele Holy , jer smatraju da je sada otvoren put ekološki škodljivim investicijama:

VIDEO Milanović o Holy: Žao mi je, ali postavili smo standarde ponašanja. To se ne smije raditi

- Zatečeni smo viješću o vašoj ostavci, jer ste tako lijepo počeli. Nakon vašeg odlaska s mjesta ministrice bojimo se za našu Rijeku dubrovačku, s obzirom da ste i Vi kao i naše ekološke udruge bile protiv gradnje Hidroelektrane Ombla u jedinstvenom eko-sustavu izvorišta Omble i Viline špilje - poručila je predsjednica dubrovačkog Zelenog foruma Jadranka Šimunović.

- Mi iz ekoloških udruga cijenimo vaš dosadašnji rad u Ministrastvu okoliša i prirode RH. Odlično smo surađivali i uskoro Vas očekivali u Dubrovniku i na izvorištu Omble u Rijeci dubrovačkoj. Ne posustajte u svojim nastojanjima. Nadamo se da ćemo ponovo zajedno rješavati aktualne ekološke probleme za dobrobit Lijepe naše - zaključila je Šimunović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 01:04