BURNO KOD OPĆINE

FOTO: DRAMA U SPLITU Umirovljeni branitelj došao s kanistrom, polio se s 20 litara benzina i prijetio da će se zapaliti: 'Ja ne mogu više...'

 Duje Klaric / Hanza Media

U ranim jutarnjim satima ispred Ureda državne uprave, kako neslužbeno doznajemo, odvijala se prava drama. Naime, za sada nepoznati bivši branitelj prijetio je službenicima da će se zapaliti, no naknadno je ipak odustao, piše Slobodna Dalmacija.

Prema informacijama s kojima raspolažemo, rastrojeni čovjek ušao je u zgradi u kojoj se nalazi niz državnih službi te razgovara s djelatnicima, dok mu je u međuvremenu oduzet kanistar benzina, piše Slobodna Dalmacija.

Dramatične scene opisao nam je jedan od očevidaca.

- Prolazio sam tuda i vidio čovjeka koji se polijeva benzinom, a u ruci je držao upaljač. Došao je čovjek iz Ureda za branitelje, pokušao ga je umiriti zajedno sa zaštitarima. Par puta sam mu i ja rekao nemoj sebe. Nije rekao zašto to čini, samo je vikao "ne mogu više!". Kasnije se malo smirio, pa a su ga uveli unutar zgrade - ispričao nam je jedan od svjedoka nemilih scena na "Općini" (puni podaci poznati redakciji).

Duje Klarić / Hanza Media

Kako kaže, branitelja poznaje još iz ratnih dana: - Znam da je bio izuzetno bio hrabar, to može potvrditi svako tko ga je zna iz 141. brigade - kazao nam je na kraju.

Duje Klaric / Hanza Media

Ispred Ureda državne uprave i dalje je velik broj policajaca, a primijetili smo i vatrogasce te kola Hitne pomoći. Prema posljednjim informacijama, branitelj je napustio zgradu, a tko ga je odveo i gdje - još nije poznato.

Duje Klaric / Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 08:51