SURADNICI I PRIJATELJI

FOTO: KOTROMANOVIĆ I MILANOVIĆ OSVOJILI TRIGLAV PA OBJAVU NA FACEBOOKU POSVETILI OLUJI Bivši ministar obrane znakovito poručio: 'Laste se vraćaju'

 
 Facebook

Suradnici u prošloj SDP-ovoj Vladi i bliski prijatelji, bivši premijer Zoran Milanović i bivši ministar obrane Ante Kotromanović, popeli su se zajedno na najviši vrh Slovenije, Triglav.

Kotromanović se o pothvatu pohvalio na svom Facebook profilu i uz fotografiju napisao: - Teže od očekivanog i ljepše od očekivanog... radna terapija, znoj štedi krv, OLUJA 1995.

Njegovu objavu komentirali su mnogi, a uz brojnu podršku neki su napisali da će mu kupiti selfie štap kako bi mu fotografije s planinarenja bile kvalitetnije. Bilo je tu i šaljivih komentara:

- Da te Vaso vidi, umro bi od ljubomore - napisao mu je jedan, na što je Kotromanović odgovorio kako mu je on i preporučio 'radnu terapiju', te da ga je on samo poslušao.

- Sutra će i Bero - nadovezao se SDP-ovac i zamjenik bivšeg ministra financija Borisa Lalovca, Igor Rađenović.

Ovo nije prva zajednička avantura Kotromanovića i Milanovića: u svibnju su se popeli na Dinaru, na njezin najveći vrh Troglav, kada je Kotromanović u statusu između ostalog napisao 'Vratit će se laste sa tisuću momaka'. Ovoga je puta uz video, koji je također na svom profilu objavio, napisao: 'Laste se vraćaju'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:28