REKLAMA ZA RENGEN

FOTO Pin-up kalendar: Hej, dragi, vidi mi trticu!

Japanska tvrtka Eizo osmislila je zanimljiv način reklamiranja svojih rengenskih uređaja

Najnovija potvrda da je danas bolje biti bolestan, nego zdrav dolazi iz Zemlje Izlazećeg Sunca. Tko ne bi pohrlio u ordinaciju nekog uglednog radiologa čiji zid krasi ovakav obećavajući kalendar. Još ako radiolog ima brkove i može vam na kalendaru objasniti kako su Japanci otišli korak, pardon, zraku dalje u medicini, onda nijedna dijagnoza ne mora biti teško prihvatljiva. Jer, tu je EIZO, japanska tvrtka koja proizvodi najbolje rengenske uređaje!

Kalendar koji doista otkriva baš sve ima samo jednu manu - na njemu se ne vidi ništa od onoga što bi moglo zanimati prosječno radoznalog promatrača. Ili pacijenta. Kalendar je, naprosto, previše stručan u svakom pogledu. Ako služi kao pomagalo vašem radiologu, jao si ga vama. Taj misli samo na jedno. A to sigurno nisu kosti. Pomnijim proučavanjem kostura može se zaključiti da je riječ o dvije žene. A zašto su na snimci vidljive cipele, a ne, primjerice, japanske kuglice, to znaju samo proizvođači. Koji su samo plagirali Röntgenovu prvu snimku ženine ruke s prstenom.

Očito je da kalendar nije ni prilagođen europskom tržištu, jer kod nas se rijetko koja žena može tako naprćiti na suncu kao ova za srpanj.

Osim ako se ne prćka u plićaku. Kad se malo bolje pogleda, kalendaru bi se najviše mogli razveseliti mesari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 01:26