RADNI VIKEND

FOTO: POBJEDNIK US OPENA STIGAO U OSIJEK! Prije 20 dana prvi put se javno poljubio s Donnom, a sada je posjetio njezin rodni grad

 Facebook fitness centar XXL

Stanislas Wawrinka, treći tenisač svijeta i pobjednik nedavnog US Opena, ovoga vikenda je u posjeti Osijeku. U grad na Dravi stigao je u pratnji svoje djevojke, osječke i hrvatske tenisačice Donne Vekić, s kojom je u vezi već duže od godinu i pol dana. Iako su u Osijek došli privatno, u pauzi prije nastavka sezone na ATP/WTA Touru, švicarsko-hrvatski teniski par i u Osijeku trenira. Tako je Wawrinka prijepodne odradio fitness trening u osjčekom fitness centru XXL, koji se na svojoj Facebook stranici pohvalio dolaskom velikog gosta.

Podsjetimo, veza između njih dvoje javno je obznanjena nakon finala US Opena u kojemu je Švicarac svladao Novaka Đokovića, a nakon toga i prvi put javno poljubio Donnu. Nakon toga postao je i članom NK Osijeka, te se fotografirao s dresom osječkog prvoligaša u kojemu je Donnin otac Igor potpredsjednik. Očekuje se i da će Stan i Donna večeras u Gradskom vrtu bodriti Bijelo-plave protiv Intera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:54