INCIDENTI NA NORIJADI

FOTO: 'PRESTANITE SLIKATI ILI ĆETE ZAVRŠITI U STANICI!' Policajci privodili maturante: 'Bili su nestašni'; Učenici tvrde: 'Bilo je tučnjave'

 Hanza Media

Oko 9000 maturanata zabavljalo se tijekom dana na zagrebačkom Bundeku gdje je posebno za njih organiziran glazbeno-scenski program, no bilo je i onih koji su kraj srednjoškolskog obrazovanja slavili u vlastitom scenariju.

Iz Policijske uprave zagrebačke predvečer su izvijestili da nisu zabilježeni veći incidenti - tri su osobe privedene zbog korištenja pirotehnike, a hitna medicinska služba imala je ukupno 13 intervencija povezanih sa slavljem maturanata i to uglavnom zbog konzumacije alkohola.

Novinarka Jutarnjeg lista izvještavajući s Bundeka snimila je situaciju u kojoj je policija trojicu osoba oborila na travu te su tako čekali privođenje. Kad je stigao policijski kombi, osobe su privedene.

Hanza Media

Na upit novinarke što se događa, policija je rekla da su ‘trojica na podu bili nestašni i radili probleme’. Studenti u blizini ispričali su da se radilo o tučnjavi. Kad je policajac vidio da novinarka fotografira prizor, odmah je došao do nje i zatražio da fotografiju obriše ili će i ona na razgovor u postaju. Fotografiju su na kraju poslali studenti koji su bili na norijadi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:40