POČELO JE ODBROJAVANJE

FOTO: SPLIT POD OPSADOM PARTIJANERA IZ CIJELOG SVIJETA U grad već počeli stizati nabrijani posjetitelji Ultre, očekuje ih se rekordan broj

 
 Božidar Vukičević / CROPIX

Samo nas dva dana dijele od početka Ultra Europe festivala, a očekuje se da će jubilarno izdanje ove glazbene manifestacije biti posjećeno kao nikada do sad. Ako je suditi prema trenutnoj situaciji, prognoze bi se mogle i ostvariti, piše Slobodna Dalmacija.

U Split su od ranih jutarnjih sati počeli pristizati nabrijani turisti koji su došli na vrijeme kako bi se odmorili prije nego što ih zahvati prava party groznica.

Skupine mlađahnih momaka i djevojaka preplavile su grad, a ni ekstremne temperature im ne smetaju u obilasku splitskih ljepota. Naprotiv, mnogi su priliku iskoristili kako bi se riješili suvišnih krpica i pokazali isklesana tijela.

Oni najnadobudniji već su se smjestili u apartmane pa su iskoristili priliku za đir po gradu. Fotografirali su se kraj znamenitosti poput Grgura i 'udarali' selfije na Peristilu, a neke je očito svladao umor pa su spas potražili u hladu Đardina, piše Slobodna Dalmacija.

Peto izdanje Ultra Europe Festivala započinje u Splitu u četvrtak, 13. srpnja, otvorenim partyjem u Giraffe Palm Beach Houseu, nastavlja se u petak, subotu i nedjelju na stadionu Poljud. U ponedjeljak Festival "seli" na Zlatni rat na Braču, zatim u utorak u Hotel Amfora na Hvaru te naposljetku, u srijedu, na Fort George na Visu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 10:22