SMIJENJENI MINISTAR

FOTO: VLAHO OREPIĆ JUTROS NAJNORMALNIJE DOŠAO NA POSAO: Ovo veze nema sa zaštitom Marića već se radi o drugim akterima. Ovaj manevar je zaštita Dalić

 CROPIX

Smijenjeni ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić rano jutros došao je u MUP na posao, nakon čega se obratio javnosti.

Hrvatska se nalazi u ozbiljnoj političkoj krizi i narod treba odmah reagirati jer se radi o uzurpaciji vlasti. Broj dva, želim razriješiti nedoumicu jesam li ministar ili nisam, na to mora odgovor dati parlamentarna većina. Ona će odlučiti i gospodin Plenković će morati prihvatiti ta pravila igre. Broj tri, Most ne ruši vladu, već Plenković ruši politički ambijent gdje se odgovornost treba lokalizirati na konkretna imena i prezimena, kad je u pitanju stanje u Agrokoru - kazao je smijenjeni ministar Vlaho Orepić.

- Marić je završena priča, radi se o zaštiti drugih političkih aktera. Zna se tko su bili ministri financija i kad je Agrokor rastao. Ovaj politički manevar je zaštita ministrice Dalić i mentora koji su očito mentori i Plenkoviću - poručio je i za kraj je kazao kako policija radi svoj posao i kako je Hrvatska politička zemlja.

Nije htio odgovarati na pitanja novinara.

SVE O KRIZI NA VRHU VLASTI PROČITAJTE OVDJE.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:38