PIŠE NOVI LIST

GDJE SE SKRIVA TODORIĆ? Iako se dosad mislilo da je donedavni šef Agrokora u Londonu, pojavila se informacija da je možda na sasvim drugoj lokaciji

 Boris Kovačev / CROPIX

Od subote se Ivica Todorić službeno nalazi u bijegu, nakon što je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu za njim raspisalo tjeralicu, a slijedom rješenja Županijskog suda da se vlasniku koncerna Agrokor određuje istražni zatvor.

Iako se prema većini dosadašnjih medijskih izvješća špekuliralo da se trenutno nalazi u Londonu, Novi list u nedjelju piše da neslužbeno doznaje kako se on zapravo nalazi u Švicarskoj.

- Neslužbeno doznajemo da je proteklih dana u Ministarstvo vanjskih poslova, putem diplomatske mreže, stigla informacija da je Ivica Todorić na području Züricha. To, ako bi se pokazalo točnim, ne bi predstavljalo preveliko iznenađenje, budući da se tridesetak kilometara od Züricha nalazi Zug, u kojem je sjedište tvrtke Agrokor AG, navodi Novi list.

Todorić ni u jednoj od svojih dosadašnjih blogerskih epizoda ni jednom riječju nije spomenuo točno mjesto svojeg boravka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 13:58