PROBLEMI U PODRAVCI

GORAN MARIĆ DEMANTIRA SVAĐU I TVRDI DA NE KADROVIRA PRIJATELJE U PODRAVCI 'Tog gospodina nisam susreo u životu!'

Goran Marić i Dubravko Šimac u Podravci
 Nikola Wolf / Podravski list/HANZA MEDIA

Prilikom boravka u Sisku, ministar državne imovine Goran Marić je u razgovoru za Novu TV rekao da ne zna kada će se riješiti situacija s Podravkom. 'Ta je odluka na Nadzornom odboru, nije do mene. Republika Hrvatska ima samo tri člana Nadzornog odbora od devet. Mi ničim ne možemo utjecati na izbor Uprave', rekao je Marić.

Marić je insinuacije da on sudjeluje u izboru predsjednika Uprave Podravke nazvao 'podvalama' te je Nadzorni odbor pozvao da 'konačno odluči tko je u Upravi'.

Ministar državne imovine odbacio je tvrdnje da favorizira nekog konkretnog kandidata, rekavši da ga pojedinci uopće ne interesiraju. 'Nemam ni u jednom segmentu svog čovjeka, a kamoli... pa nemam glasnogovornika, a kamoli nekog čovjeka za predsjednika Uprave Podravke', dodao je Marić.

Na spomen imena Marina Pucara, nekadašnjeg člana uprave Podravke koji je navodno Marićev čovjek, ministar je reagirao odlučno. 'Tog gospodina nisam sreo u životu. On nije moj čovjek', dodao je Marić.

Marić je također rekao da mu se podvaljuje da je ponudio ostavku ako Pucar ne bude imenovan za predsjednika Uprave Podravke. 'S premijerom Plenkovićem ne razgovaram ucjenjivački, niti ću ikada razgovarati tako. To nije čak ni spekulacija, to je jedna odvratna podvala', dodao je.

Ministar je također rekao da ne zna koliko ovo šteti Podravci te da o tome trebaju razmišljati oni koji na silu pokušavaju nametati rješenja Nadzornom odboru. 'Vidite tko vrši pritisak kroz medije', zaključio je Marić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:00