NOVA VELIKA AFERA

HAC O AKCIJI USKOK-a: 'Surađujemo s policijom i DORH-om'

Neslužbeno se doznaje da se istražuje suradnja HAC-a s građevinskim tvrtkama koje su od 2006. bili podizvođači radova
Zadar, 300509.Danas je na odmoristu Marune odrzana svecanost otvaranja tunela Mala Kapela i Sv.Rok. Svecanosti su prisustvovali : Stipe Zrilic, Mario Lovricevic, Jurica Prskalo, Bozidar Kalmeta, Darko Milinovic, Zdravko Livakovic, Zvonimir Vrancic.Foto: Andrija Lucic / CROPIX
 Andrija Lucic / CROPIX

ZAGREB - Iz Hrvatskih autocesta ( HAC ), u kojima Uskok provodi istragu, priopćeno je danas da tvrtka u potpunosti surađuje s policijom i Državnim odvjetništvom.

"Vezano na provedeni policijski postupak u Hrvatskim autocestama u večernjim satima 18. listopada 2013. godine, želimo izvijestiti javnost da smo postupili po nalogu policije i Državnog odvjetništva s kojim Hrvatske autoceste u potpunosti surađuju. S obzirom na činjenicu da je istraga u tijeku, trenutno ne raspolažemo s više informacija", kaže se u priopćenju Hrvatskih autocesta d.o.o. koje je medijima poslao Ured uprave.

Uskokovi istražitelji sinoć su ušli u sjedište HAC-a. U Uskoku, koji nikada ne govori o svojim istragama, nije se mogao doznati predmet istrage. Neslužbeno se doznaje da se istražuje suradnja HAC-a s građevinskim tvrtkama koje su od 2006. bili podizvođači radova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 07:09