NA FACEBOOKU

HDZ se obrušio na Grbina: ‘Abdicirao je s mjesta predsjednika SDP-a, pobjegao iz I. izborne jedinice...‘

- Neka se u SDP-u radije dogovore tko im je premijerski kandidat!”, stoji u Facebook objavi HDZ-a.

Andrej Plenković i Peđa Grbin

 Damjan Tadić/

HDZ je na svom Facebook profilu obrušio na predsjednika SDP-a Peđu Grbina. Kažu da Grbin zove na premijersko sučeljavanje, a unaprijed se odrekao premijerske kandidature te dodaju da bi to bilo smiješno, da nije tužno. Grbina u svojoj objavi nazivaju ‘posrnulim‘.

Objavu HDZ-a prenosimo u cjelosti:

- Da nije tužno, bilo bi smiješno. Grbin zove na premijersko sučeljavanje, a unaprijed se odrekao premijerske kandidature!

Zadnjih tjedana posrnuli Peđa neprestano je varirao u svojim ambicijama. Prvo je ponosno tvrdio novinarima ”Da, gledate u novog premijera!”, potom je – ”hrabar” kakav jest – na konferenciji za medije odustao od premijerske kandidature i prepustio je Milanoviću, da bi na kraju izrazio ambiciju da postane predsjednik Sabora. Srećom da će hrvatski građani takve nepouzdane i neodgovorne SDP-ovce ostaviti u oporbi i u iduće četiri godine!

Poznato je da se Andrej Plenković rado odaziva na TV sučeljavanja. I 2016. i 2020. bio je na debatama – i pobijedio na izborima. Očekivali smo da će Milanović dati ostavku i kandidirati se na izborima na zakonit način, no on se prepao i sada pretendira biti premijer s mjesta predsjednika RH – mimo i Ustava i volje naroda.

U Hrvatskoj je već uvriježeno pravilo da se sučeljavaju dva premijerska kandidata. Peđa ne samo da nije kandidat za premijera, nego je i abdicirao s mjesta predsjednika SDP. A prije toga je još i pobjegao iz I. izborne jedinice, u kojoj živi i u kojoj se tradicionalno natječu vodeći kandidati pozicije i opozicije.

Umjesto da u posljednji čas u panici zazivaju debatu – jer im ankete ne ide u prilog – neka se u SDP-u radije dogovore tko im je premijerski kandidat!”, stoji u Facebook objavi HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:19