NAJBOLJI U KATEGORIJI

Hrvatski projekt Westgate Split dobitnik prestižne nagrade International Property Awards

 
Westgate Split

Tijekom protekle godine 80 članova ekspertne skupine među kojima su četiri engleska lorda, predstavnika žirija International Property Awards-a, pregledalo je i ocijenilo na tisuće prijavljenih projekata iz 115 država svijeta. Glavna nagrada za najbolji projekt u kategoriji visokogradnje poslovne namjene u Europi dodijeljen je hrvatskoj tvrtki Westgate Tower za atraktivan projekt „Westgate Split“ koji je u potpunosti promijenio vizuru ulaza u centar grada Splita.

International Property Award je sektoru ulaganja u nekretnine ono što je Oskar filmskoj industriji. Godišnje je to okupljanje najboljih svjetskih investicijskih tvrtki, arhitekata, dizajnera, konzultanata i menadžera iz sektora. Glamurozna ceremonija dodjele nagrada održat će se večeras u londonskom Savoy Hotelu, a nagradu za najbolji projekt u kategoriji visokogradnje poslovne namjene upravo je preuzeo prvi čovjek Westgate Towers d.o.o., Josip Komar.

Nagrade su dodijeljene i za sektore dizajna interijera, arhitekture i upravljanja nekretninama te obuhvaćaju projekte iz cijelog svijeta, sa svih šest kontinenata, među kojima je „Westgate Split“ prepoznat kao najbolji projekt u svom sektoru.

Goran Leš
Westgate Split

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 03:30