ČLAN VATRENIH

Razbijen prozor na vili koju je unajmio Rakitić, nogometaš s obitelji pobjegao s Ugljana

 Luka Gerlanc / CROPIX

Slavni hrvatski nogometaš i član hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić prije nekoliko je dana, kao što smo već izvijestili, s obitelji došao na otok Ugljan na kojem je namjeravao ljetovati u raskošnoj vili koju je ondje unajmio. No, kako javlja Nova TV, u petak poslijepodne Rakitić je doslovce pobjegao s otoka nakon što su vilu u kojoj je bio porazbijali huligani.

Na otok je oko 13 sati stigla skupina od šest mladića koji su se odmah uputili ispred vile, a u tom trenutku Rakitić je bio unutra sa suprugom i djecom. Huligani su po dolasku počeli kuću gađati kamenjem i pritom su porazbijali sve prozore i vrata da bi se potom razbježali.

S razlogom uspaničeni Rakitić odmah je reagirao i u roku od pola sata gliserom napustio otok. Mještani koji su za Dnevnik.hr prepričali ovaj sramotni incident kažu da je situacija bila dramatična jer su čuli kad je jedan od huligana pozivao ostale da provale u kuću.

Ipak, kasnije je stigla nešto drugačija priča prema kojoj incident nije bio organiziran.

Zadarska policija zaprimila je dojavu o razbojstvu u 14:45, dodaju kako je za sada još uvijek nepoznat počinitelj ili više njih, nepoznatim predmetom razbio staklo na vili u uvali Čeprljanda na otoku Ugljanu. Prijavu je podnijela oštećena osoba. Istraga je u tijeku.

U napadu huligana nitko nije ozlijeđen, a Rakitić prilikom odlaska s Ugljana nije tražio zaštitu policije, doznaje Zadarski.hr.

Inače, Rakitić se s obitelji odmarao u vili u vlasništvu mađarskog poduzetnika Lorinca Meszarosa, koji je početkom godine postao suvlasnik NK Osijek. Vila je registrirana na tvrtku Mirno more d.o.o. i nalazi se unutar turističkog kompleksa također u Meszarosevom vlasništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:42