ŠVEĐANI VAM NUDE POSAO

Ikea već zapošljava u Hrvatskoj: Traži šest menadžera i dva specijalista

ZAGREB - Švedski trgovački lanac Ikea otvorit će u petak natječaj za zapošljavanje menadžmenta buduće Ikea robne kuće u Zagrebu, koji će trajati do 28. travnja.

Na web stranici www.ikeaandme.hr zainteresirani se mogu prijaviti za ukupno šest pozicija unutar menadžment tima te za dvije pozicije specijalista, objavili su iz švedskog lanca, kojemu su i dosad javljao veliki broj ljudi u potrazi za poslom.

Atraktivne pozicije

Natječaj je otvoren za pozicije zamjenik voditelja robne kuće, voditelj prodaje, voditelj unutarnjeg uređenja, voditelj odnosa s kupcima, voditelja logistike unutar robne kuće i voditelja odjela Ikea food. Pored ovih šest pozicija nude se i dvije pozicije specijalista - Interior Design Manager i Visual Merchandise Manager.

Upitnik, pa intervjui

Na web stranici kandidati će prvo proći kratki upitnik o vrijednostima koje su ključne za Ikea tim, a nakon toga slijedi nekoliko krugova intervjuiranja. Predviđeno je da bi proces selekcije trebao završiti do kraja lipnja. Ovo je prvi korak, a masovnije zapošljavanje provest će se nekoliko mjeseci prije otvorenja.

Ikea u svijetu ima 127.000 zaposlenika u 41 zemlji. Prepoznati su u svijetu kao dobar poslodavac, a rezultat toga vidljiv je i u niskom broju odlazaka iz tvrtke - prosječni staž zaposlenika na globalnoj razini je sedam godina, a veliki broj zaposlenika je u tvrtki cijeli profesionalni vijek. Prošle godine Ikea je izabrana u TOP 50 najboljih poslodavaca na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 15:17