NERVOZNI TAKSIST

INCIDENT U LIDLU Sitna gospođa se progurala preko reda, a 'mrcina' od 120 kg ju našamarala!

Ilustracija
 Nikola Vilić / CROPIX

Šibenčanku sitne građe u tridesetim godinama jučer je u jednom šibenskom Lidlu ošamario jači muškarac od 120 kilograma jer se ubacila na blagajnu prije njega, piše šibenikin kojem se javila ogorčena čitateljica čija majka je bila u društvu te žene. Prepoznale su muškarca, a riječ je, kažu, o šibenskom taksistu koji je nakon incidenta pobjegao. Radnici Lidla pozvali su policiju koja je identificirala taksista, a koji je na kraju prošao samo s prekršajnom prijavom.

- Dvije kolegice zaputile su se na posao u restoran u Zablaću, a na putu su stale u Lidl kako bi kupile kolač 'mađaricu' i još dvije stvari. Moja majka stajala je na kasi i bila je prva na redu, njezina kolegica vratila se po pakiranje kolača i ušla u red kako bi sva tri artikla bila na istom računu. U tom trenutku taksist joj se obratio povišenim tonom i upitao: 'Kud si krenula?! Stani iza mene! Ja sam na redu!' – rekla je čitateljica.

Žene su se okrenule da bi u tom trenutku muškarac ošamario 36-godišnjakinju. Obje žene su od siline udarca pale na pod. Ubrzo je stigla i policija koja je uredno zapisala prijavu, međutim savjetovali su ih da ne računaju na opciju tužbe jer bi se to godinama povlačilo na sudu i ne bi zapravo dalo rezultat.

- Moju majku incident je jako uznemirio, kao i udarenu ženu. Nakon 'samo' prekršajne prijave muškarcu, policajcima su rekle da se on tako sutra može vratiti i njih ubiti. Odgovorili su mu da tehnički može – rekla je čitateljica.

U šibenskoj policiji potvrdili su nam da je 51-godišnjak u Lidlu ošamario 36-godišnjakinju revoltiran njezinim ponašanjem. Odbila je liječničku pomoć jer nije zadobila ozljede. Nasilni muškarac je naposljetku zaradio prekršajnu prijavu, piše šibenikin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:56