NAPAD U TRGOVAČKOM CENTRU

INCIDENT U SLAVONSKOM BRODU Gradonačelnika pred suprugom nokautirao član HSP-a Ruže Tomašić

Slavonski Brod, 261010.Gradska uprava kao i gradonacelnik Mirko Duspara s ogorcenjem i nevjericom docekali su odluku ministarstva Uprave o ponistenju vlastite odluke o legitimnosti 12. sjednice Gradskog vijeca jos iz mjeseca lipnja. Duspara je najavio izvjestaje Europskoj komisiji kao i kaznene prijave.Na slici gradonacelnik Mirko Duspara.Foto: Danijel Soldo / CROPIX
 Danijel Soldo / CROPIX

Gradonačelnik Slavonskog Broda, Mirko Duspara, napadnut je u trgovačkom centru Interspar u tom gradu danas oko 14 sati. Šakom u glavu nekoliko ga je puta udario Ante Karin, član HSP-a dr. Ante Starčević. Duspara je završio na kirurškom odjelu slavonskobrodske bolnice gdje mu je pružena pomoć. Karin, nastavnik u Osnovnoj školi Vladimira Nazora u Slavonskom Brodu, nakon incidenta je priveden u brodsku policijsku postaju.

- Išao sam sa suprugom na proslavu pete godišnjice Interspara kada se na mene krajnje vulgarnim riječima obrušio, a potom me i fizički napao Ante Karin. Učinio je to pred svojom suprugom i djecom. Žalosno je što se jedan profesor i bivši županijski vijećnik HDZ-a ovako ponio - izjavio je Duspara za Jutarnji list.

Prema izjavama očevidaca, Ante Karin je Dusparu najprije verbalno vrijeđao, a potom ga je udario glavom i nastavio udarati šakama.

Intervenirali su zaštitari i pozvana je policija pa je Karin priveden. Duspara je dao izjavu u policiji, a potom zatražio liječničku pomoć. Zadobio je ozljede jagodične kosti i vrata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 21:07