UMRO DALIBOR GOJAK

Iznenada na radnom mjestu preminuo načelnik PP Duga Resa: ‘Pozlilo mu je, stigla je hitna, ali...‘

Izgubili smo jednog vrijednog, stručnog, odgovornog i profesionalnog policijskog službenika, kažu u PU karlovačkoj

Dalibor Gojak

 Pu Karlovačka/

znenada je danas preminuo načelnik Policijske postaje Duga Resa Dalibor Gojak, i to nakon što mu je pozlilo na radnom mjestu.

- S velikom tugom i žalošću obavještavamo da nas je danas, 26. travnja 2024. godine u 49. godini uslijed iznenadne smrti na radnom mjestu napustio Dalibor Gojak, načelnik Policijske postaje Duga Resa - javili su iz PU karlovačke.

Neslužbeno doznajemo da se sumnja na srčan udar. Intervenirala je hitne medicinska služba, ali nažalost, bez uspjeha, te je načelnik preminuo uslijed pokušaja reanimacije.

Na čelu Policijske postaje Duga Resa bio je od 15. svibnja 2023. godine, a u Ministarstvu unutarnjih poslova od 15. lipnja 1993. godine.

- Izgubili smo jednog vrijednog, stručnog, odgovornog i profesionalnog policijskog službenika, koji je u svom dugogodišnjem radnom iskustvu pokazao iznimne ljudske i profesionalne vrijednosti. U ime Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave karlovačke izražavamo sućut obitelji preminulog policijskog službenika, načelnika Policijske postaje Duga Resa - kažu u PU karlovačkoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:17