ODLUKA ADMINA

'JA VIŠE NISAM MARKO GRAHOVAC' Gasi se stranica podrške mladiću kojeg su uhitili pred šatorom

 Facebook

Administratori stranice na Facebooku 'Ja sam Marko Grahovac' najavili su kako će ugasiti stranicu, kojom su dosad davali podršku mladom sugrađaninu koji je uhićen dok je prosvjedovao pred braniteljskim šatorom u Savskoj ulici, jer ne žele imati veze s politikom.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

'Budući da je g. Marko Grahovac u nekoliko medijskih istupa izjavio da će se učlaniti u SDP i kako je cijela priča poprimila politički kontekst, smatramo da ova stranica više nema smisla postojati.

Naša namjera nije bila produbljivati političke sukobe ili pozivati na nasilne prosvjede protiv bilo koga.

Naša namjera je bila dati javnu podršku mladom sugrađaninu kojem su bila prekršena temeljna ustavna prava i koji je ukazivao na najveći problem hrvatske današnjice – nezaposlenost i odlazak mladih iz Hrvatske. Ovo je bila čista građanska inicijativa koja je, ne svojom krivnjom, postala ispolitizirana.

Predlažemo svima koji su lajkali ovu stranicu, a imaju i dalje u sebi želju i poriv da se stvari u Hrvatskoj mijenjaju i i da se Hrvatska nužno mora razviti u jednu građansku, civiliziranu i ekonomski naprednu državu, uz poseban naglasak na mlade ljude koji jedino i mogu tu promjenu inicirati i provesti – neka lajkaju ovu stranicu kako bi naše ideje mogli provesti u djelo.

Stranica Ja sam Marko Grahovac će se ugasiti 25.02. u 23:59.

Vaši mladi sugrađani!'

Administratori su ranije poručili kako je stranica pokrenuta samo kao reakcija na postupanje policije prema Grahovcu i kršenju njegovih Ustavom zajamčenih prava na miran prosvjed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 07:29