INTIMNI INTERVJU

Jadranka Kosor: 'Jako su mi smetale glasine o ljubavnicima. Istina je puno gora, godinama nisam imala nikoga'

ZAGREB - Bivša premijerka Jadranka Kosor u intervjuu za Red Carpet Nove TV rekla je da su je jako pogađale glasine kako je imala ljubavnike dok je bila na čelu Vlade, zato što nisu bile istina.

- Istina je bila puno gora, a to je da zapravo dugi niz godina nisam imala nikoga, niti jednog muškarca koji bi stajao uz mene, rekla je Kosor.

- Mislim da bi se puno manje tih podmetanja, laži, dvorskih igara događalo da sam imala supruga, partnera, bilo koga, dakle nekog muškarca koji bi kao poruka stajao uz mene.

Vjeruje i dalje u instituciju braka, ali na pitanje bi li se udala još jednom, naglasila je uz smijeh kako ‘nije to rekla’.

Požalila se kako jako dugo godina nije dobila kompliment ‘koji se daje ženama’, ali i da ne zna bi li vjerovala takvom komplimentu kada bi ga dobila, iako bi ga bilo lijepo čuti.

Izjavila je i kako joj je teško baviti se poslom u kojem vladaju muškarci.

- Mnoge žene koje se bave politikom ne žele to priznati, ali ja priznajem. Puno puta sam čula iz kuloara, pa i mojih najbližih, kako bi se zapravo trebala vratiti u neku kuhinju, rekla je.

Za Red Carpet je govorila i o svojim počecima u novinarstvu, te je entuzijastično potvrdila novinarki Ivani Nanut kako bi se mogla baviti i njenim poslom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 22:23