TKO SE OKORISTIO?

Jadranka Kosor u Sisku: Po imovinskoj kartici kandidata vidjet će se tko je u HDZ ušao samo radi funkcija i probitka

´Od 1995. godine sam u visokoj politici, imam visoku plaću i nisam mogla za tu plaću kupiti brodove, vikendice, kuće na moru, kuće u Zagorju. Neki jesu´
 Mate Piškor/CROPIX

SISAK - Tijekom svoje predizborne kampanje za još jedan mandat na čelu HDZ-a, aktualna predsjednica Jadranka Kosor posjetila je u petak popodne HDZ Sisačko-moslavačke županije, odnosno izaslanike na izborni Sabor HDZ-a. Dočekali su je novoizabrani predsjednici HDZ-a Siska, Željko Krapljan i Sisačko-moslavačke županije Antun Vidaković.

Sastanak je bio zatvoren za javnost, a Jadranka Kosor je u uvodu rekla da očekuje da je članovi pitaju sve što žele, da je kritiziraju, da predlažu, kako bi 21. svibnja, iza stranačkih izbora, mogli zajedno započeti kampanju za lokalne izbore iduće godine.

Odgovarajući novinarima Kosor je rekla kako su se mnogi kandidati za čelna mjesta u HDZ-u okoristili HDZ-om.

Na pitanje tko se to okoristio, na koga misli, nije odgvorila konkretno. Rekla je: "To će se vidjeti kad pogledate imovinske kartice svakog od nas. Mi 15. svibnja izlazimo s imovinskim karticama. Ja mogu reći što imam, stan, garažu, nešto ušteđevine i to je sve. Od 1995. godine sam u visokoj politici imam visoku plaću i nisam mogla za tu plaću kupiti brodove, vikendice, kuće na moru, kuće u Zagorju. Neki jesu. Pored toga, treba dobro čitati i biografije kandidata, treba vrednovati njihovu lojalnost HDZ-u. Ja nikada nisam napustila predsjednika Tuđmana i njegovu politiku. Neki jesu ", rekla je Jadranka Kosor u petak popodne u Sisku.

Inače, Sisak će idućih dana obići svi kandidati za predsjednika HDZ-a. Kujundžić i Prgomet dolaze u nedjelju, Milošević u ponedjeljak, a Karamarko najvjerojatnije u petak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 11:28