VELIKI DOBITAK

JAVIO SE DOBITNIK REKORDNE SUPERSEDMICE Muškarac iz Zagreba osvojio 79 milijuna kuna

Novi multimilijunaš svoj listić uplatio je 20. siječnja, odigravši 10 kombinacija za 35 kuna, a s osvojenim dobitkom pokazalo se kako internet postaje najsretnije mjesto za naše igrače

Rekordna Supersedmica, osvojena 22. siječnja, razveselila je još jednog igrača. Ono što najviše zanima javnost je odgovor na pitanje 'tko je sretnik'. Riječ je o muškoj osobi iz Zagreba koji je stupio u kontakt s Hrvatskom Lutrijom, no nije spreman izaći u javnost.

Povodom osvojene Supersedmice, danas je održana press konferencija, a medijima su se obratili predsjednik Uprave Danijel Ferić te član Uprave Dražen Kovač.

Novi multimilijunaš svoj listić uplatio je 20. siječnja, odigravši 10 kombinacija za 35 kuna, a s osvojenim dobitkom pokazalo se kako internet postaje najsretnije mjesto za naše igrače. Tako je siječanj igračima na internetu donio više od 210 milijuna kuna, a u razmaku od 12 dana osvojena su dva hrvatska rekordna dobitka – Eurojackpot u iznosu od 131 milijun kuna te do sada najveća Supersedmica u povijesti priređivanja Lota 7/39 u iznosu od 79.719.634,53 kune.

Sretnoj dobitnici Eurojackpota vrtoglavi dobitak prebačen je na transakcijski račun, a za sljedeći tjedan dogovoren je kratki razgovor o kojem ćemo sa svim informacijama i podacima, za koje dobijemo suglasnost dobitnice, obavijestiti i medije, poručuju iz Hrvatske lutrije.

Posljednji put Supersedmica je pogođena u ožujku 2012. godine kada je više od 33 milijuna kuna otišlo u Rijeku. Do ovog dobitka, najveća Supersedmica osvojena je u lipnju 2009. g., nakon svega 6 mjeseci otkako je Hrvatska Lutrija počela s priređivanjem dodatne igre Super 7. Igralo se tada za 53 milijuna kuna; u Bjelovar je otišlo više od 43 gdje je igrač pogodio i brojeve i slovo, a igrač iz Velike Gorice koji je precrtao 'krivo' slovo osvojio je više od 9 milijuna kuna. Još jedan zanimljivi podatak je da je u tom izvlačenju osim Supersedmice i sedmice izvučen i Joker broj, a listić koji je bio uplaćen u Sisku donio je igraču više od 1,5 milijuna kuna. Jedno izvlačenja i tri osvojena Jackpota.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 06:27